11202

BENVINGUDA

El Consorci Sanitari de Terrassa és una organització amb una important tradició en l’àmbit docent, característica que es recolza en la vocació de servei i qualitat tècnica de tots els seus professionals assistencials, de suport i directius.

La incorporació constant a la nostra institució de residents i estudiants és una font d’estímul i progrés i, al mateix temps, una important responsabilitat que volem traduir en estratègies i accions de millora contínua de l'organització i qualitat de totes les actuacions assistencials, docents i d’investigació que defineixen la missió del Consorci.

Volem que els professionals i estudiants que us incorporeu a la institució tingueu la seguretat que posarem tot l’esforç i recursos necessaris per a que pugueu assolir els objectius d’aprenentatge marcats en els vostres programes formatius.

Els responsables de docència actuaran com els vostres punts de referència per plantejar totes les qüestions relacionades amb la formació però heu de saber que compteu amb el suport de tots i cadascun dels professionals de la Institució.

La guia que ara us presentem és un instrument d’ajuda que incorpora informacions essencials sobre l’organització, activitats i components del Consorci i que estem segurs que us serà d’utilitat per facilitar la vostra ràpida integració en qualsevol dels diferents centres i serveis que integren la institució.

 

 


 

 

Consorci Sanitari de Terrassa - Tel. 93 731 00 07 - [ AVÍS LEGAL ]

Contacti amb Formació Grau - Contacti amb Formació Especialitzada